Poslední informace před začátkem velké konference

Cena iPadu Pro, vždy zapnutá Siri a nový operační systém pro Apple TV – to jsou jedny z posledních informací před začátkem dnešní konference Applu.

Ve včerejším článku jsme vás informovali, že paměťová kapacita iPadu Pro bude začínat na 64 GB. To podle nejnovějších informací už neplatí, nejnižší možná vnitřní paměť bude 32 GB. Model s touto velikostí paměti by měl stát 799 dolarů. Modely s 64 GB a 128 GB by měly stát 899, resp. 999 dolarů. Model se schopností pracovat s datovými přenosy v rychlé síti LTE by měl cenu navýšit o 130 dolarů, takže nejvyšší verze iPadu Pro bude stát 1129 dolarů, což je srovnatelné s cenou některých MacBooků.

Ke známým informacím o novém iPhonu 6s přibyla nová – Siri bude reagovat na oslovení „Hey Siri“ kdykoliv. Doteď byla tato funkce aktivní neustále pouze při zapojení iPhonu do elektrické sítě. Je otázkou, zda se lidi na ulici nezačnou bavit náhodnými výkřiky „Hey Siri“.

Apple TV dostane nový operační systém nazvaný tvOS. Ten bude založený na novém iOS 9, ale bude obsahovat i spoustu novým funkcí – mimo jiné pro usnadnění použití Apple TV jako herní konzole.

Na závěr, Apple s největší pravděpodobností spolupracuje se známými módními značkami při výrobě nových řemínků pro Apple watch a jiným módních doplňků. Některé tyto projekty jsou v raném stádiu, nicméně můžeme očekávat jejich zmínění na dnešní konferenci. Jistotou se zdá oznámení nových sportovních řemínků a zlaté variace některých doplňků.

Konference začíná v 19:00 našeho času a informace z ní najdete jak zde, tak i na našem Facebooku či Twitteru.

Zdroj: 9to5mac.com

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *