Nové Apple Watch na zářijové konferenci

Kromě jiného mají být na blížící se konferenci představeny i nové chytré hodinky Apple Watch. Co se o nadcházejícím modelu zatím ví?

Na rozdíl od ostatních zařízení vyráběných Applem – např. novém iPhone 6s – se toho o nových chytrých hodinkách zatím moc neví. A právě z tohoto nedostatku vypuštěných informací se dá usuzovat, že se žádné zásadní změny konat nebudou.

Potvrzený je zatím nový operační systém hodinek: watchOS 2.0. Jedná se o první větší upgrade softwaru hodinek a má umožnit podporu vzhledů ciferníku hodinek od třetích stran, bude obsahovat vylepšený program na správu budíků či umožní pouštět aplikace nativně na hodinkách, čímž aplikace urychlí a zajistí jim přístup k hardwarovým senzorům.

Za zmínku stojí také nové barvy řemínků ze sportovní kolekce Sport Band. Jejich obrázky byly vystaveny na Instagram během italské módní akce Milan Design Week, které se mimo jiné účastnili i ředitel marketingového oddělení Applu Phil Schiller a jeden z hlavních designérů Applu Marc Newson. Barvy řemínků se pohybují v barevném spektru od fialové k červené. Na této akci byl přítomen také slavný módní návrhář a designér Karl Lagerfeld. Byl spatřen s Apple Watch se zlatým rámem k přichycení řemínku, nicméně není potvrzeno, že by tento rám byl navržen přímo Applem.

nove_sport_band

Nové barvy řemínků z kolekce Sport Band

Zdroj: 9to5mac.com

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *