Nejvíce utrácejí za Apple produkty muži starší 65 let

Podle nové zprávy od společnosti Slice Intelligence utrácejí muži nad 65 let za Apple produkty více, než jakákoliv jiná demografická skupina.

Společnost Slice Intelligence získala data od více než 3 milionů online nakupujících. Z těchto dat vyplývá, že muži starší 65 let utratili v minulém roce za Apple produkty v průměru 976 dolarů a stali se tak demografickou skupinou, která za tyto produkty utratila nejvíce.

Ačkoli tvoří lidé starší 45 let pouze 27 % všech online zákazníků Applu, jejich průměrně utracená částka výrazně překračuje celkový průměr. Stejně tak se dá konstatovat, že za produkty Applu utrácejí více muži než ženy, nehledě na věkovou kategorii. Průměr pro muže je 897 dolarů ročně, u žen je to 633 dolarů ročně.

Obecně se dá říct, že částka utracená za Apple produkty se zvyšuje s věkem. Nejslabší skupinou jsou v tomto ohledu ženy ve věku 18 až 24 let. Ačkoli zákazníci z vyšších příjmových skupin zákazníků utratí nejvíce, rozdíl utracené částky mezi zákazníky ze středních a nižších příjmových skupin je minimální.

Zdroj: appleworld.today

This article has 1 comments

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *