U 13palcového MacBooku Pro M2 neočekávejte žádné zásadní změny designu

Apple připravuje novou verzi svého 13palcového modelu MacBook Pro s pohonem M2, jehož vnější design se v zásadě nezměnil od aktuálního vzhledu zařízení společnosti založeného na čipu M1.

Možná si jen těžko všimnete jakéhokoli rozdílu mezi současným 13palcovým MacBookem Pro s čipem Apple M1 a nadcházejícím modelem, u kterého se očekává, že bude poháněn zatím nevydaným čipem M2 společnosti Apple.

Údajně bude aktualizovaný 13palcový MacBook Pro s Apple M2 čipem uveden na trh někdy příští měsíc, což potvrzuje i zpráva od Marka Gurmana z magazínu Bloomberg, který očekává událost Apple již 8. března. Kromě toho nedávná zpráva dodavatelského řetězce na DigiTimes předpovídala, že první modely Apple MacBook Pro s M2 budou představeny právě na této jarní akci.

Kromě vlastního procesoru M2 navrženého společností Apple, nástupce čipu M1 pohánějícího první Apple Silicon Mac zařízení, se očekává, že nadcházející aktualizace notebooků společnosti Apple bude znamenat odstranění zbytečné funkce Touch Bar, která již chybí u 14 a 16palcových M1 verzí MacBooků Pro.

Zdroj: iDownloadBlog

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *