Apple spouští nový program upgradu zařízení MacBook pro oprávněné podniky

Apple má pro běžné spotřebitele připraven program upgradu pro iPhone, který umožňuje za měsíční poplatek přechod na nový model, kdykoli budou chtít. Bohužel podobný program neexistuje pro běžné zákazníky s MacBooky. Ale i přesto se některé oprávněné podniky nyní mohou k tomuto programu přihlásit.

Jak poprvé sdílel na Twitteru Max Weinbach, Apple nedávno spustil zcela nový program upgradu MacBooků pro malé podniky a oprávněné obchodní partnery. Toto je navrženo speciálně pro podniky, které chtějí a/nebo potřebují zakoupit MacBooky svým zaměstnancům.

Což dává smysl, protože nový program upgradování MacBooků společnosti Apple nabízí zcela nové zařízení za pouhé 3 % z původní maloobchodní ceny. Cena je samozřejmě také vázána na měsíční poplatek. Společnost Apple na novém programu spolupracuje s CIT.

Měsíční poplatky jsou následující:

  • 13palcový MacBook Air: cena $999; odhadovaný měsíční poplatek $30
  • 13palcový MacBook Pro: cena $1 299; odhadovaný měsíční poplatek $39
  • 14palcový MacBook Pro: cena $1 999; odhadovaný měsíční poplatek $60
  • 16palcový MacBook Pro: cena $2 499; odhadovaný měsíční poplatek $75

CIT říká, že malé podniky se mohou přihlásit přímo prostřednictvím jejich webových stránek. Pokud bude proces schválen, bude zahrnovat odeslání objednávek MacBooků společností Apple. V tomto okamžiku nejsou v rámci programu k dispozici žádné MacBooky. Bude se jednat pouze o nové modely MacBooků v době jejich vydání.

Zdroj: iDownloadBlog

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *