Apple by mohl na následující WWDC konferenci představit přepracovaný MacBook Air a další nový Mac

Dva nové počítače Mac Apple silicon by mohly být představeny na následující konferenci WWDC. Jedním z nich je nejspíše přepracovaný MacBook Air.

Mark Gurman z magazínu Bloomberg ve svém zpravodaji Power On píše, že některé Macbooky, které budou v nadcházejících měsících upgradovány, by mohly být oznámeny na konferenci WWDC. „Údajně v polovině roku či na začátku druhé poloviny roku 2022 budou vydány dva nové Macy,“ napsal. „Jedním z nich bude pravděpodobně nový MacBook Air.“

A jaké by mohlo být další představené zařízení z řady Mac? Nejedná se o nový Mac Pro ani připravovaný iMac Pro – tyto modely jsou v současné době stále ve vývoji. Apple ovšem také pracuje na aktualizaci pro Mac mini, takže je možné, že právě toto zařízení by to mohl být další, které bude představeno na letošní WWDC. Či snad MacBook Pro, který nahradí současný 13palcový model?

Otázkou však je, zda by Apple skutečně představil nové zařízení na softwarové akci zaměřené na vývojáře. Teoreticky se to může stát, jelikož tak společnost učinila s iPhonem 4, Macem Pro a pár dalšími zařízeními. Jak poznamenává Gurman, WWDC je také stejnou akcí, kde Apple před dvěma lety oznámil svůj přechod z čipů Intel na vlastní Apple silicon pro počítače Mac.

Zdroj: iDownloadBlog

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *