Společnost Facebook má nyní nový název „Meta“

Poslední dobou se spekulovalo, že společnost Facebook, gigant sociálních sítí, plánuje zásadní změnu pro svou značku. A to počínaje jeho názvem. Tyto spekulace se potvrdily ve čtvrtek, kdy společnost svůj název oficiálně změnila.

Ve čtvrtek, během svého oznámení, společnost Meta, dříve tedy společnost Facebook, sdělila, že se nově stává „společností pro sociální technologie“. Ve skutečnosti se jedná o novou značku, kde budou existovat všechny služby společnosti Meta. Takže bude zahrnovat Facebook, Messenger, Instagram a další.

Metaverse vám bude připadat jako hybrid dnešních online sociálních zážitků, někdy rozšířených do tří dimenzí nebo promítnutých do fyzického světa. Umožní vám sdílet pohlcující zážitky s ostatními lidmi, i když nemůžete být spolu – a dělat společně věci, které byste ve fyzickém světě dělat nemohli. Je to další evoluce v dlouhé řadě sociálních technologií a pro naši společnost otevírá novou kapitolu.

Podle Marka Zuckerberga není změna názvu společnosti změnou ani tak jejího rozsahu, ale spíše změnou orientovanou na budoucnost, která ukazuje, jak velké jsou jejich skutečné cíle. Společnost Meta má zahrnovat nejen to, co společnost nabízí nyní, ale i to, na čem se neustále pracuje.

Zdroj: iDownloadBlog

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *