Obrázky konceptů pro iPhone 12 ukazují různé možnosti barev a duální zadní fotoaparát

I když se pravděpodobně letos neobejdeme bez opoždění, stále by společnost Apple měla představit nové iPhony koncem tohoto roku. V tomto článku se můžete podívat na obrázky konceptů jednoho z nových modelů iPhone.

Údajně by koncem tohoto roku měly být představeny čtyři nové modely iPhone: dva modely iPhone 12, iPhone 12 Pro a iPhone 12 Pro Max. Každý z těchto telefonů se údajně bude moci chlubit OLED displejem, připojením 5G a dalším. Jedním z hlavních rozdílů mezi modely budou dva zadní fotoaparáty na modelech iPhone 12 a tři zadní fotoaparáty u modelů Pro.

Nyní, díky magazínu na Svetapple, máme několik docela solidních konceptů z řady iPhone 12 s 5,4 palcovým displejem a dvěmi zadními kamerami. Přestože koncepty odvádějí skvělou práci na předvedení celkového designu, je to nyní opravdu o barvách. Společnost Apple se rozhodla nabídnout širší škálu barev s levnějšími modely (ve srovnání s modely Pro) a tento rok se to pravděpodobně nebude lišit.

V původní zprávě s obrázky konceptů je uvedeno, že iPhone 12 s velkou pravděpodobností bude v provedení barev bílé, černé a (PRODUCT)RED. Další potenciální barvy zahrnují fialovou, žlutou a zelenou variantu.

Zdroj: iDownloadBlog

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *