Kožená pouzdra pro iPhone 12 a iPhone 12 Pro budou představeny na začátku listopadu

Pro novou řadu iPhone 12 zatím nebyla představena žádná kožená pouzdra. Naštěstí nebudeme muset čekat dlouho.

Pokud jste fanouškem prémiových kožených pouzder společnosti Apple, možná vás vyděsilo, že i přes uvedení několika nových krytů, kožená varianta se mezi nimi nenacházela. Právě teď, pokud navštívíte online obchod Apple, uvidíte možnosti příslušenství MagSafe, jako jsou průhledná či silikonová pouzdra. K dispozici je dokonce i kožená peněženka. Ovšem žádná celokožená pouzdra.

V oficiálním oznámení společnosti Apple pro iPhone 12 a iPhone 12 mini společnost konstatuje, že se nakonec kožených pouzder opravdu dočkáme:

Nabíječky MagSafe účinně poskytují až 15 W energie a přitom pojmou stávající zařízení s podporou Qi. Nabíjecí řešení zahrnují MagSafe Charger a MagSafe Duo Charger pro použití zároveň s iPhone a Apple Watch, stejně jako nová silikonová, kožená i průhledná pouzdra, která se snadno zacvaknou na zadní stranu iPhone, a koženou peněženku. Zákazníci mohou také očekávat inovativní příslušenství MagSafe od jiných výrobců.

A co víc, nejdůležitější informaci jsme se dozvěděli z drobného písma na konci oznámení: kožené pouzdro pro iPhone 12 bude možné objednat od pátku 6. listopadu:

Nabíječka MagSafe, kožená peněženka s MagSafe, silikonové pouzdro a průhledné pouzdro pro iPhone 12 budou k dispozici od pátku 16. října. Kožené pouzdro pro iPhone 12 bude k dispozici od pátku 6. listopadu. Nabíječka MagSafe Duo a kožené pouzdro budou k dispozici později.

Oficiální oznámení společnosti Apple pro iPhone 12 Pro potvrzuje, že kožené pouzdro bude k dispozici také k tomuto datu.

Zdroj: iDownloadBlog

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *