Bezplatný opravný program společnosti Apple pro iPhone 12 s problémy se zvukem byl prodloužen o další rok

Apple prodloužil svůj bezplatný servisní program pro iPhony 12, které mají problémy se zvukem o rok. Nyní tento program platí až tři roky od prvního maloobchodního zakoupení zařízení.

Program oprav nyní pokrývá způsobilá zařízení iPhone 12 a iPhone 12 Pro po dobu až tří let po celém světě od data nákupu, tedy před dvěma lety.

Program oprav neprodlužuje standardní jednoletou záruku na zařízení a modely iPhone 12 mini a iPhone 12 Pro Max nejsou součástí tohoto programu.

Sdílený dokument podpory společnosti Apple s podrobnostmi o servisním programu pro iPhone 12 a iPhone 12 Pro, které mají problémy se zvukem vysvětluje, že tento problém postihuje „velmi malé procento“ telefonů.

„Pokud váš iPhone 12 nebo iPhone 12 Pro nevydává zvuk z přijímače, když voláte nebo přijímáte hovory, máte nárok na bezplatný servis,“ poznamenává společnost Apple.

Problémem trpí pouze modely iPhone 12 a iPhone 12 Pro vyrobené v období od října 2020 do dubna 2021. Podle výrobce byl problém izolován na součást, která by mohla selhat na modulu přijímače.

Zdroj: iDownloadBlog

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *