Podívejte se na nové fialové provedení iPhone 12 a iPhone 12 mini

V rámci jarní obnovy produktů společnosti Apple můžete nyní nejnovější iPhone 12 nebo iPhone 12 mini zakoupit v nové nápadné fialové barvě.

Nový barevný odstín byl představen jako součást oznámení učiněných na úterní Apple konferenci s názvem „Spring Loaded“. Dle oficiální tiskové zprávy na webu společnosti tato nová barevná varianta „krásně zdůrazňuje ploché hliníkové hrany iPhonu 12, které jsou dokonale barevně sladěny s precizně frézovaným zadním sklem.“

Greg Joswiak, senior viceprezident společnosti Apple pro celosvětový marketing, uvedl v tiskové zprávě, že nová fialová barevná varianta přichází „právě včas na jarní období“, a dodává „další jasnou a zábavnou variantu sestavy nejnovější řady iPhone.“ Ovšem pamatujte, že tato nová barevná možnost není k dispozici pro iPhone 12 Pro ani iPhone 12 Pro Max.

Společnost Apple také neváhala a rovnou představila i nové příslušenství v této barevné variantě.

Jak iPhone 12, tak i iPhone 12 mini budou dodávány s předinstalovaným softwarem Apple iOS 14.5. iOS 14.5 a další aktualizace budou pro všechny veřejně vydány v rámci příštího týdne.

Kromě možnosti odemknout iPhone pomocí Apple Watch s rouškou přináší iOS 14.5 také další vylepšení a nové funkce, včetně vylepšené aplikace Podcasty, nebo nových emoji . Siri zároveň již nemá výchozí hlas a je k dispozici s rozmanitějšími možnostmi hlasu v angličtině.

Zdroj: iDownloadBlog

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *