Apple počínají fialovým iPhonem 12 pravděpodobně začal s randomizací sériových čísel svých produktů

Na konferenci „Spring Loaded“ společnost Apple představila jeden ze svých nejnovějších produktů: fialový iPhone 12 mini a iPhone 12. A vypadá to, že nová barva také přináší další změnu u společnosti.

Podle magazínu MacRumors Apple oficiálně zahájil randomizaci sériových čísel pro své produkty. Toto bylo v očekávání již nějakou dobu, kdy první zvěsti se začaly objevovat již v lednu 2020.

V březnu letošního roku bylo znovu oznámeno, že je Apple konečně připraven provést tuto změnu. Tato zpráva vyšla v momentě, když se objevily informace, že bude Apple pořádat jarní konferenci a představí na ní řadu nových produktů.

Podle zprávy, ve spolupráci s YouTuberem Aaronem Zollem s kanálem ZolloTech, má nový iPhone 12 ve fialové barvě 10místný formát sériového čísla. To je změna oproti dříve standardnímu 12místnému sériovému číslu. Nebylo potvrzeno, zda má také iPhone 12 mini nové sériové číslo, i když uvedli, že:

Tato změna se pravděpodobně dostane k fialovému iPhone 12 mini, ovšem musí se to ještě potvrdit. Naopak se zdá, že formát randomizovaného sériového čísla pro AirTag v tuto chvíli neplatí, protože u několika editorů MacRumors a dalších jsme mluvili o tom, že se u příslušenství pro sledování položek stále zobrazuje 12místná sériová čísla.

Uvidí se, jestli nové zařízení iMac, iPad Pro a Apple TV budou mít při uvedení na trh v druhé polovině května náhodná sériová čísla.

Jak již bylo uvedeno, jedná se o začátek přechodu. I když je pravděpodobné, že iPhone 12 mini sdílí stejné randomizované sériové číslo, je také možné, že ne. A budeme si muset počkat než zjistíme, zda je zaveden tento přechod i na další nové produkty společnosti Apple.

Zdroj: iDownloadBlog

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *