Apple představil nové AirPods Pro

V posledních několika měsících se objevovala spousta fám, že společnost Apple plánuje vydat nové AirPods, které budou přicházet s vestavěnou funkcí potlačení hluku/šumu. Nakonec se ukázalo, že tyto „fámy“ byly pravdivé.

Apple v pondělí oficiálně představil zcela nového člena rodiny AirPods: AirPods Pro. Tato nová bezdrátová sluchátka se podobají svým předchůdcům, ale mohou se chlubit změnou designu ve snaze poskytnout „skutečně pohlcující zvuk“. Kromě toho mají nové AirPods Pro také aktivní potlačení šumu, což byla dosud jedna z nejžádanějších funkcí.

Nové AirPods Pro mají nepatrnou změnu designu, který se vejde dál do ušního kanálu, a obsahuje „měkké, pružné silikonové špičky do uší“, které se „přizpůsobí konturám každého individuálního ucha a poskytují pohodlné a zároveň vynikající těsnění“. Sluchátka jsou také vybavena „inovativním ventilačním systémem“, který podle společnosti Apple „vyrovnává tlak“, jehož cílem je v průběhu času snížit celkové nepohodlí nošení sluchátek v uších.

AirPods Pro in case

AirPods Pro jsou vybaveny čipem H1 společnosti Apple, který obsahuje 10 zvukových jader. A také umožňuje užívat potlačení šumu v reálném čase, řídit vysoce kvalitní zvuk pro celou řadu zážitků z poslechu a podporuje také „Hey Siri“.

iPhone paired with AirPods Pro

K dispozici je také nový režim průhlednosti („transparency„). Stejně jako ostatní sluchátka s vestavěnou funkcí potlačení šumu toto umožní majitelům nových bezdrátových sluchátek upravit, kolik okolního zvuku je povoleno během jejich používání. Apple sdělil, že při použití „ventilačního systému vyrovnávajícího tlak a pokročilého softwaru“ zůstane aktivní „jen správné množství“ potlačení hluku.

AirPods Pro cross section

Zdroj: iDownloadBlog

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *