Nadcházející Apple TV+ seriál „The New Look“ je o módní rivalitě Dior vs Chanel

Nadcházející nový dramatický seriál Apple TV+ od Apple Studios s názvem „The New Look“ sleduje jednu z velkých rivalit módního průmyslu: Dior vs Chanel.

The New Look, označovaný jako thriller z dob druhé světové války, se točí kolem jedné z velkých módních rivalit: Christian Dior vs. Coco Chanel. Během té doby byla Paříž v epicentru módního průmyslu. Byla to doba, kdy hře vládli Christian Dior a Coco Chanel. Christiana Diora ztvární vítěz ceny Emmy Ben Mendelsohn a držitelka Oscara Juliette Binoche ztvární hlavní dámu Coco Chanel.

Z oficiálního oznámení v Apple Newsroom:

Apple TV+ minulý týden oznámila svou objednávku seriálu „The New Look“, epického thrilleru proti nacistické okupaci Paříže z 2. světové války, kdy končí vláda Coco Chanel jako nejslavnější módní návrhářky světa, a vzrůstá Christian Dior, který pomáhá vrátit ducha a život do světa. Světa s jeho průlomovým, ikonickým otiskem krásy a vlivu, který bude určovat další generace.

The New Look je inspirován skutečnými událostmi a natočen výhradně v Paříži ve Francii.

Apple sdělil, že tato propletená sága bude zahrnovat překvapivé příběhy Diorových současníků a rivalů, jako jsou Balmain, Balenciaga, Givenchy, Pierre Cardin, Yves Saint Laurent a další.

Zdroj: iDownloadBlog

Související články

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *