Apple AR headset by měl vstoupit do výroby již kolem Vánoc

Po zprávě z listopadu roku 2017 od magazínu Bloomberg, týkající se AR headsetu s vlastním operačním systémem a čipy, se nyní důvěryhodný analytik domnívá, že zařízení vstoupí do výroby ve čtvrtém kvartálu tohoto roku. A k dispozici by poté měl být již v druhém čtvrtletí příštího roku.

Analytik Ming-Chi Kuo, prostřednictvím magazínu Economic Daily News, sdílel v dnešním článku, že headset zařízení s rozšířenou realitou by v podstatě fungovalo jako lehký displej, který by vyžadoval iPhone, především z hlediska výpočtů augmented reality, polohování zařízení, síťového nastavení, služby určování polohy a dalších. 

Nyní zajímavě místopředseda společnosti Quanta Computer sdělil Nikei Assian Review o něco víc než před rokem. A to že na headsetu společnosti Apple se pracovalo a že by měl mít plně průhlednou obrazovku, aby uživatelé mohli vidět skrz a komunikovat s prostředím.

Dále také uvedl, že bude headset k dispozici „nejpozději do roku 2019“, což jak vidíme se nestalo.

Minulý duben společnost CNET tvrdila, že headset společnosti Apple je samostatným zařízením. Tato zpráva vyzvala k futuristickému gizmu s duálními 8K displeji schopnými jak virtuální, tak i rozšířené reality, zatímco by nevyžadovali žádnou vazbu na Mac či iPhone.

Apple v té době pravděpodobně studoval samostatný headset.

Společnost nejspíš dospěla k závěru, že zařízení, které by muselo již všechno obsahovat v sobě, včetně čipů a baterií, by akorát způsobilo jeho těžkost a větší velikost a zákazníci by pravděpodobně nebyli ochotni ho nosit na hlavě po delší dobu.

Pokud tomu tak je, pak headset může Apple skutečně vydat jako příslušenství k iPhonu.

Zdroj: iDownloadBlog

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *