Apple si pronajme kancelářské prostory v Indii o velikosti 40 000 čtverečních stop pro vývoj a design aplikací iOS

Výkonný ředitel Applu, Tim Cook, při svém výletu do Indie v květnu 2016 oznámil, že jeho firma v této zemi otevře prostory pro vývoj a design pro iOS aplikace na začátku příštího roku. Dnes server The Economic Times oznámil, že firma z Cupertina získala do pronájmu 40 000 čtverečních stop (přibližně 3 716 čtverečních metrů) kancelářských prostor. Tyto prostory jsou rozloženy do dvou pater v Gallerii v severním Bengaluru.

Toto místo je známé jako hlavní město IT v Indii. Je zde zaměstnáváno více jak milion IT profesionálů. Tři lidé obeznámení se smlouvou sdělili, že kancelářské prostory, o které se Apple zajímá, patří firmě Standard Brick Tile, která má jako nájemníky například firmu Atkins či Comviva.

„Nové prostory Apple budou rozděleny do dvou pater a budou uzpůsobeny jako jejich vývojářské centrum,“ sdělil jeden ze zdrojů. Poradcem pro tuto danou transakci byla firma Cushman & Wakefield.

Apple iOS developemente center India infographic

Prostory v Bengaluru budou druhé největší prostory Applu v této zemi. První jsou Hyderabad, prostory za 25 milionu dolarů, které jsou zaměřeny na vývoj map a zaměstnává se zde okolo čtyř tisíc zaměstnanců.

Zdroj: idownloadblog9to5mac 

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *