Konečně! OS X obsahuje zmínky o 12palcovém MacBooku

V serverové verzi OS X se objevily zmínky o 12palcovém MacBooku, který nese označení „early 2016“, čili začátek roku 2016. Je možné, že se ho opravdu dočkáme?

Mnozí doufali, že Apple představí nové MacBooky během pondělní konference, ačkoli tomu nic nenapovídalo. Nakonec Apple nové MacBooky opravdu nepředstavil a nám tedy nezbylo nic jiného, než čekat dál.

Hned poté se ale objevily nepotvrzené informace o tom, že Apple připravuje na červenec nové 13 a 15palcové MacBooky. Tyto informace přišly od webu Digitimes, který ale často není úplně spolehlivým zdrojem.

screen-shot-2016-03-23-at-1-34-37-pm

Zajímavější je proto informace přímo ze serverové verze OS X. V ní je zmíněn 12palcový MacBook, který má být představen začátkem roku 2016. V nejbližších týdnech sice tento MacBook pravděpodobně představen nebude, nicméně je dost možné, že bude oznámen v červnu na konferenci WWDC. Po hlubším prohledání se dokonce zjistilo, jaké procesory mají být v tomto MacBooku použity – jedná se o tři různě výkonné procesory s nejnovější architekturou Skylake od Intelu.

Zdroj: 9to5mac.com

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *