Tři nová luxusní pouzdra pro iPad Pro

Výrobce luxusních doplňků Pad & Quill nezahálel a chvíli po vydání nového iPadu Pro představuje luxusní pouzdra právě pro tento nový tablet od Applu.

První je pouzdro Valet Leather iPad Pro Bag. To je vyrobené z kvalitní kůže a vejde se do něj tablet i s příslušenstvím. Pro vlastní zařízení má vyhrazenou hlavní kapsu, do vedlejší je možné dát klávesnici Smart Keyboard nebo Logitech CREATE. Má v sobě místo i pro nabíječku a Apple Pencil. Je možné ho objednat za 120 dolarů a je k dispozici v tmavě a světle hnědém barevném provedení.

2-leather-bag-for-ipad-pro

chocolate-leather-ipad-pro-bag-new

Druhé pouzdro má tradičnější vzhled a nese označení Oxford Leather iPad Pro Case. Je vyrobené z jediného kusu kůže a tablet je v něm umístěn v přilnavém materiálu, což znemožní jeho případné znečištění. Poslouží i jako stojan pro tablet a je v něm místo pro stylus Apple Pencil. V současnosti je možné ho předobjednat také za 120 dolarů a má dvě barevné provedení.

1-oxford-leather-ipad-pro-case

Třetí pouzdro The Contega Linen iPad Pro Case je vzhledem velmi podobné tomu druhému, akorát není z kůže, nýbrž je dřevěné a plátěné. Existuje je dvou odstínech šedé a ve vínové barvě, stojí také 120 dolarů.

ipad-pro-wood-case

Zdroj: appadvice.com

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *