Apple představil nový iPad Pro s podsvíceným pouzdrem Magic Keyboard

Kromě nového MacBooku Air představila společnost Apple také nový iPad Pro. Nový iPad Pro obsahuje procesor A12Z a na zadní straně je vybaven novým fotoaparátem. Apple dále také představil novou Magic Keyboard s trackpadem pro iPad Pro.

Nový čip A12Z Bionic v iPadu Pro nabízí „nejvyšší výkon v iPadu vůbec“. Spolu s Neural Engine společnosti Apple je k dispozici 8jádrový procesor a 8jádrový grafický procesor. Získáte také 10 hodin výdrže baterie a připojení LTE, které je až o 60 % rychlejší.

Apple popisuje novou Magic klávesnici jako „plovoucí design s plynulým nastavením úhlu“. Magneticky se připevňuje k iPadu Pro a je vybavena „jedinečnými konzolovými panty“, které umožňují nastavení až 130 stupňů. Klávesnice používá nůžkový přepínací mechanismus společnosti Apple a je podsvícena.

Nové pole kamer na iPadu Pro obsahuje 12MP širokoúhlou kameru a 10MP ultra širokoúhlou kameru. Apple také upgradoval mikrofonní systém. IPad Pro nyní obsahuje pět mikrofonů „studiové kvality“, které zachycují „super čistý zvuk“.

Zdroj: 9to5mac

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *