Peněženka a kryt na iPhone v jednom

Máte neradi plné kapsy? Potom by vás mohl zajímat kryt na iPhone od společnosti CM4, který zároveň plní i funkci menší peněženky.

CM4 Q Card Case je vyrobený z umělé kůže, která je velmi odolná a zároveň v ruce neklouže. Výhodou je i to, že materiál je velmi tenký, protože jeho hlavním účelem je přece jen snížit obsah věcí v kapsách. Celkový design je velmi povedený, díky imitaci kůže dodává iPhonu klasický vzhled.

Tento kryt se ale od ostatních odlišuje hlavně zadní kapsičkou pro karty a hotovost. Objemu klasické peněženky se sice kryt nevyrovná, nicméně pojme až tři karty standardní velikosti plus bankovky a pár mincí. Kryt navíc díky vystouplým okrajům ochrání i displej, pokud zařízení spadne alespoň na trochu rovný povrch.

28_2_ 28_7_

Všechny konektory a tlačítka zůstávají při použití krytu samozřejmě použitelné. Kolem konektorů jsou vyříznuté díry a – což mě velmi zaujalo – tlačítka jsou krytem kompletně zakryté. Kryt má vlastní tlačítka pro ovládání hlasitosti a zamykání telefonu, jejichž stisknutím se aktivují i příslušná tlačítka iPhonu.

29_8_Q6P-BLACK

Kryt je dostupný pro iPhone 5/5s, 6/6s a 6/6s Plus v pěti různých barvách a stojí 40 dolarů.

Zdroj: idownloadblog.com

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *