Kdy získá 11palcový iPad Pro mini-LED displej?

Spolehlivý analytik předpověděl, že v roce 2022 společnost Apple nevydá žádné nové produkty s mini-LED displejem. Znamená to tedy, že 11palcový iPad Pro tento rok upgrade s očekávaným mini-LED displejem nezíská?

Analytik společnosti Apple, Ming-Chi Kuo na Twitteru uvedl, že v roce 2022 se společnost Apple nechystá vydat žádné mini-LED produkty v nových velikostech obrazovek kvůli „obavám z nákladů“. To znamená, že letos žádný mini-LED 11palcový iPad Pro nebude. Totéž platí pro aktualizaci mini-LED u Studio Display. Kuoův tweet je odchylkou od jeho předchozí předpovědi, která předpokládala nejen 11palcový iPad Pro, ale také přepracovaný MacBook Air s mini-LED displejem v roce 2022.

Tyto produkty Apple jsou nyní vybaveny mini-LED:

  • 12,9palcový iPad Pro
  • 14palcový MacBook Pro
  • 16palcový MacBook Pro

Musíme zvážit také další možnost: Apple možná nikdy nepřidá mini-LED displej do 11palcového tabletu.

Scott Broderick z Worldwide iPad Product Marketing společnosti Apple spolu se svým kolegou Vincentem Gu, který pracuje v týmu inženýrů displejů společnosti Apple, jasně řekli, že vynechání mini-LED displejů z jedenáctipalcového zařízení bylo volbou společnosti Apple. Zdá se, že společnost nechtěla obětovat celkovou hmotnost zařízení jen proto, aby přijala mini-LED displej, který bohužel zvyšuje váhu, řekli dva manažeři Brianu Tongovi ve video rozhovoru.

Broderick řekl, že když lidé zvolí 11palcový iPad Pro místo většího modelu, jde především o možnost mobility zařízení. Přijetí mini-LED do menšího iPadu by zařízení znatelně ztížilo. Celkově vzato, obětovat přenosnost menšího iPadu Pro kvůli vyšší hmotnosti zjevně nedává v tuto chvíli společnosti Apple smysl.

Zdroj: iDownloadBlog

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *