Porovnání letošního a předchozího vydání iPhonu

Analytici ze společnosti Argus Insights zveřejnili svoji analýzu porovnání spuštění prodeje iPhonu tento a minulý rok. Je tento rok pro Apple lepší nebo horší?

Ačkoli přesné finanční výsledky hospodaření Applu budou k dispozici až zítra, analytici ze společnosti Argus Insights se již o analýzu prodejů pokusili. Ačkoli poptávka po produktech Applu neustále roste, vydání iPhonu 6s nezpůsobilo růst tak intenzivní jako minulý rok způsobil iPhone 6.

Ve třetím čtvrtletí minulého roku – čili po vydání iPhonu 6 – se zvedla poptávka po produktech Applu o celých 150 %. V předchozích letech to bylo kolem 40 %. Může za to hlavně obrovský úspěch zmíněného iPhonu 6, který se stal nejlépe prodávaným smartphonem v tomto roce. Letošní iPhone 6s, ačkoli i ten sklidil obrovský úspěch a prodává se skvěle, takové zvýšení poptávky nepřinesl.

Nicméně toto jsou pouze odhady analytiků ze zmíněné společnosti, přesnější vyhodnocení budou k dispozici až po zveřejnění přesných prodejních čísel.

Zdroj: appleworld.today

 

 

This article has 1 comments

  1. anonym Reply

    Jsem docela zvědavej na prodeje iP7 příští rok. 6s přinesl pár novinek a prodává se jak divej, co teprve až příští rok budou nějaký velký změny.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *