Kryty pro zajištění maximální odolnosti vašeho iPhonu

Výrobce krytů pro mobilní zařízení Poetic představil dva své nové výrobky, které ochrání iPhone před vodou, prachem i nárazy. Navíc za rozumnou cenu.

Oba dva kryty byly představeny pro nový iPhone 6s, nicméně díky identickým rozměrům modelů 6 a 6s jsou kryty kompatibilní i s iPhonem 6.

Poetic Revolution je kryt zajišťující maximální odolnost. Skládá se ze dvou částí – zadního krytu těla a předního krytu displeje. iPhone se zaklapne mezi ně. Pak získá odolnost proti silným nárazům a prachu. Ochrana je zajištěna i před vodou, ale pouze před jejím šploucháním – přímé ponoření do vody možné není. Kryt je vybaven protiskluzovým povrchem a je na něm připraveno i očko, díky kterému je možné iPhone např. zajistit proti vypadnutí z kapsy. Kryt lze použít i jako stojan a to jak v horizontální, tak vertikální poloze. Poetic Revolution je k dispozici za přijatelných 25 dolarů.

poetic-revolution-02 poetic-revolution-01

Poetic Affinity oproti tomu zajišťuje pouze základní odolnost. Displej zůstává odhalen, jeho ochrana je zajištěna vystouplými hranami po obvodu těla – pokud by tedy iPhone měl dopadnout displejem na rovný povrch, nic se mu nestane. I ochrana před nárazy je oproti krytu Revolution nižší. Každopádně protiskluzový povrch zůstává a iPhone může díky tomuto krytu dostat základní ochranu při zachování jeho malých rozměrů a v podstatě i vzhledu. Poetic Affinity je k dispozici za 20 dolarů.

poetic_affinity_02 poetic_affinity_01

Zdroj: 9to5mac.com

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *