Apple představil nový Magic Mouse 2, Magic Trackpad 2 a Magic Keyboard

Vedle nových iMaců s vylepšenou obrazovkou a rychlejšími procesory Apple dnes oznámil i nové doplňky.

Jak se předpokládalo, světlo světa spatřila druhá generace Magic Mouse, Magic Trackpad a nová hliníková klávesnice nazvaná Magic Keyboard. Všechny tři zařízení obsahují znatelně vylepšené technologie a materiály lépe odpovídající dnešním standardům.

Například již nepoužívají klasické AA baterie, které musely být každých pár týdnu vyměněny, ale integrované dobíjející baterie, které vydrží zařízení pohánět více než měsíc. K nabití baterie stačí jen zapojit Lighting USB kabel do nového Lightning portu a k počítači. Po připojení se zařízení automaticky spárují s vašim Macem.

Obsahují také silnější a úspornější Bluetooth 4.0 (předchozí měly Bluetooth 2.0). Magic Trackpad 2 obsahuje nově technologii Force Touch.

Magic Keyboard

Magic Keyboard se chlubí dokonalou pohodou při psaní díky nižšímu profilu kláves a vylepšeným designem. Oproti Apple Wireless Keyboard je o 33% stabilnější a o 13% menší.

magic keyboard

Magic Mouse 2

Podle Applu je nová myš lehčí a bytelnější. Je pokryta vylepšeným povrchem, který představuje lepší citlivost. Také je více ergonomická.

magic mouse

Magic Trackpad 2

Nový bezdrátový trackpad má o 29% větší povrch než minulá verze a nově podporuje technologii Force Touch. To dělá nový trackpad téměř dvakrát dražší, co minulý. Zařízení podporuje širokou škálu Force Touch gest a přináší tím do ovládání Macu úplně novou dimenzi.

magic trackpad

Ceny

  • 2990,- Magic Keyboard
  • 2390,- Magic Mouse 2
  • 3990,- Magic Trackpad 2

Celá Magic řada je dostupná ode dneška po celém světě, včetně České republiky. 

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *