Byla spuštěna platforma Netflix Games s podporou pro zařízení Android, na podpoře iOS se pracuje

Již v červenci tohoto roku bylo potvrzeno, že se Netflix začal zaměřovat na trh videoher. Společnost provedla několik náborových kroků, aby ospravedlnila další pozornost, a poté, před koncem téhož měsíce potvrdila, že bude podporovat mobilní hry jako součást měsíčního předplatného pro uživatele streamovací platformy Netflix.

Později, v srpnu tohoto roku, společnost zahájila omezený test této nové platformy. V té době bylo k dispozici jen několik různých her, z nichž byly všechny inspirovány hitem Netflix série Stranger Things. Dnes však Netflix rozšiřuje dostupnost a výběr her.

A od úterý tohoto týdne se stala Netflix Games oficiální platformou. Je k dispozici všem předplatitelům streamovací platformy Netflix, kteří vlastní Android zařízení. Nová služba je dostupná globálně a od začátku se zaměří především na mobilní hry.

Zatím na nové platformě můžeme najít hry jako jsou Stranger Things: 1984, Stranger Things 3: The Game, Shooting Hoops, Card Blast a Teeter Up.

Netflix Games bude dostupná jak přímo z obchodu Google Play, tak od středy i v samotné aplikaci Netflix. Kdy bude dostupná na iOS zařízení zatím není známo, ovšem nemělo by to trvat dlouho.

Zdroj: iDownloadBlog

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *