Tato webová stránká vám umožňuje používat 3D Touch jako váhu

Když iPhone 6s poprvé debutoval s 3D Touch, vyšlo několik aplikací, které vám posloužily jako váhy. Tyto aplikace využívaly tlaku způsobeného na obrazovku k přesnému měření hmotnosti.

Nebylo překvapením, že Apple velice negativně odsuzoval využívání 3D Touch tímto způsobem a jakékoli aplikace založené na podobném principu váhy v App Store byly odstraněny.

Teď se ale objevil nový způsob jak využít 3D Touch pro vážení věcí – přes webovou stránku, kde Apple nemá možnost vymáhat svá omezení.

Vzhledem k tomu, že obrazovka iPhonu nerozezná všechny objekty, které si budete chtít zvážit, bude se vám hodit například lžíce, která bude působit jako vodič pro různé objekty. Na webu je navíc funkce pro vynulování váhy lžíce.

Váha využívá JavaScript a je to tvorba vývojáře Taruna Pemmarajua. Kód je založen na provedení 3D Touch JavaScriptu vytvořena Marcelem Freinbichlerem.

Z mé zkušenosti váhy nejsou příliš přesné, ale to se dalo čekat, vzhledem k tomu, že 3D Touch nebylo uzpůsobeno pro tuto funkci. Přesto je to stále impozantní demo, které běží na webu a ne přes nativní aplikaci.

Zdroj: idownloadblog 

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *