Předpokládá se, že v roce 2023 bude představen iPhone SE s větším displejem

Podle „nejspolehlivějšího analytika společnosti Apple na planetě“ z TF Securities, Ming-Chi Kuo, ve své nové výzkumné zprávě pro klienty vyjádřil svá očekávání, že Apple vydá nové modely zařízení iPhone v letech 2022 a 2023.

Analytik dříve tvrdil, že nový iPhone SE bude vydán v roce 2022, ovšem toto je poprvé, kdy Kuo diskutoval o roku 2023. „Očekáváme, že Apple vydá v roce 2023 nový iPhone SE s větším displejem než je standardních 4,7 palců a podporou paměti 4 GB (oproti 3 GB u iPhonu SE 2),“ píše Kuo.

iPhone SE je nejdostupnějším modelem společnosti Apple s cenou 11 690,-/13 190,- za 64GB/128GB k dispozici ve třech barvách.

K tomu, aby se zařízení dostalo na nízkou cenu používá iPhone SE obrazovky s nižším rozlišením a méně výkonné fotoaparáty, ovšem o nejnovější čipy iPhone SE nepřichází. Vždy platilo, že iPhone SE používá nejnovější procesor společnosti Apple.

Dřívější zvěsti naznačovaly, že Apple představí nové modely iPhone SE někdy v prvním čtvrtletí roku 2022. Předpokládá se, že iPhone SE této nové generace nabídne aktualizovaný čip, 5G konektivitu a možná o něco lepší fotoaparáty ve stejném designu jako stávající 4,7palcový model.

To znamená, že čtvrtá generace iPhone SE by měla přinést významné změny, pokud jde o celkový vzhled, a potenciálně by se mohla stát poslední řadou telefonů Apple založených na LCD displejích. A pokud by zařízení obsahovalo OLED displej, mohl by s sebou iPhone SE 4 přinést také možnost Face ID.

Zdroj: iDownloadBlog

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *