iOS aplikace Skype s novým updatem přináší podporu Slide Over, Split View a další..

Microsoft updatoval svou aplikaci Skype pro iPhony a iPady, hlavně kvůli dvěma novým funkcím v iOS 9: Slide Over a Split View. Tato aktualizace pro iOS vyšla těsně po aktualizaci aplikace pro Mac, kde je možno také používat Split View.

Miliony lidí používají Skype hlavně na sdílení URL odkazů a fotek. Novinkou pro updatovanou verzi aplikace na iOS 9 je Split Screen a Slide Over, které vám umožní používat Skype při používání další, jiné aplikace, které vám sdílení více usnadní. Představte si, že si naplánujete večer v Londýně s partou kamarádů, která používá chat nebo skupinový hovor. Od teď můžete sdílet odkazy na bary a restaurace a rozhodnout se, které místo navštívíte bez toho, abyste museli opustit aplikaci. Stačí kliknout na sdílený odkaz a přesunout se vedle vaší Skype konverzace.

Nová aktualizace vám také umožní odpovědět na textovou zprávu hned z Upozornění, bez potřeby otevřít aplikaci, a pro zahájení Skype konverzace přímo ze Spotlight.

Vyhledejte kontakt ve Spotlight, a když ho budete mít na Skypu, ukážou se Vám ve výsledcích vyhledávání ve výsledcích Spotlight. Klikněte na váš Skype kontakt a začněte ihned chatovat.

Zdroj: 9to5mac

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *