Nat Geo odloží brašny s fotoaparáty a vymění je za nový iPhone 6s Plus pro nafocení Číny

Při dnešním uvedení nových iPhonů 6s a 6s Plus na trh National Geographic zveřejnil sadu fotografií pořízené na tato zařízení. Apple SVP (Senior vice president) marketingu Phil Schiller nás upozornil na článek, který znázorňuje fotografa Marka Leonga, odrážejícího jeho historii focení různými přístroji v Číně za posledních 25 let.

S aktualizovaným fotoaparátem na novém iPhonu 6s a 6s Plus (což je jedna z nejlepších změn), Apple představil několik publikací fotografií, které byly pořízené na novém iPhonu vzhledem k uvedení na trh. Jako první jsme viděli fotografie z mola na New Yorském Fashion Weeku v časopisu Vogue následující několika fotkami z nedávného zápasu MLB (baseball) publikované ve Sports Illustrated.

ng2

ng3ng4

Fotografie nahoře i dole jsou od Marka Leonga focené pro National Geographic. Byly foceny na nový iPhone 6s Plus s tím, že některé záběry byly použity se stativem a další se zapnutou funkcí Slow Shutter Cam. Tyto snímky byly spíše pořízené na iPhonu 6s Plus než na iPhonu 6s, hlavně kvůli většímu modelu, který má optickou stabilizaci, která už bohužel není na menším iPhonu 6s. Jinak oba iPhony, 6s i 6s Plus, mají stejné inovované fotografické čočky obsahující nový 12-ti megapixelový iSight fotoaparát, zlepšené samo-zaostřování a další softwarové vylepšení spojené s iOS 9.

ng5

Zdroj: 9to5mac

This article has 1 comments

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *