Nový update Snapchatu umožňuje uživatelům za poplatek získat zmizelé snímky a přidává animované efekty do selfie módu

Snapchat právě zveřejnil update, který do aplikace přináší nové funkce a triky. Aktualizace je doplněna slovy: „Než vyfotíte selfie, podržte kameru před obličejem a počkejte na překvapení!“. Zpráva referuje k novým selfie efektům nazvaným Lense tricks. 

Použití je jednoduché, stačí jen před pořízením selfie poklepat na obraz, čímž se objeví kontury obličeje a nabídka se sedmi efekty.

Některé efekty vás k tomu, aby fungovaly, požádají o zvednutí obočí, jiné zas o otevření pusy. Vesměs jsou hodně divoké. Jmenují se: Hearth Eyes, Terminator, Puke Rainbows, Old, Scary, Rage Face a Hearth Avalanche. Snapchat údajně plánuje každý den jeden efekt sebrat a jeden přidat.

Další novou funkcí je placená možnost získat ztracené snímky. Tři za 0,99 dolaru. Do teď bylo možné obnovit jen jeden denně a zdarma.  Funkce je však přístupná jen v USA.

Update také obsahuje nový Throphy Case, funkci umístěnou nad kamerou. Obsahuje 16 bodů, kterými postupně odemykáte nové smajlíky.

Snapchat 9.15 je ke stáhnutí v App Storu.

Snapchat Snapchat

zdroj: 9to5mac

This article has 7 comments

  1. Marapuch Reply

    Zdravím a mam otázku, mam iPhone 4S a snapchat jsem si aktualizovala na poslední verzi, ale stále mi nejdou ty efekty.. Uz jsem to zkoušela podle všech možných návodu i videii, ale pořad nic..!

    • Nerieš Reply

      Ttiež mám Iphone 4S a nejde mi to🙏🏻😱😧

    • Katka Reply

      Mám ho taky. Efekty na 4 a 4s nešly, ale od včerejška mi fungují, takže to zkuste znovu. 😉

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *