Snapchat představil funkci Story Playlist a konec automatického načítání My Story

Snapchat odstranil funkci Auto Advance (automatického načítání), aby mohl přenechat uživatelům kontrolu nad zobrazováním tzv. My Stories uživatelů. Krátce poté, co byla tato funkce představena v březnu tohoto roku, si lidé začali stěžovat, že jim funkce Auto Advance znemožňuje vybrat a podívat se na individuální Story. Nyní aplikace získala novou aktualizaci, ve které nejen že se zbavili funkce Auto Advance, ale představili i zcela novou funkci s názvem Story Playlist. 

Tvůrci aplikace sami sdělili, že nová funkce Story Playlist je náhrada za starou Auto Advance. 

Nyní jsou dvě možnosti, jak se na My Story ostatních uživatelů podívat. První možnost je pomocí díky nové funkce Story Playlist, neboli klikáním na náhled vybraných My Story (obrázek nalevo od jména uživatele) a poté kliknete na tlačítko Play, které se vám po stisknutí náhledu vyobrazí v dolní části obrazovky a přehraje všechny vybrané My Story v pořadí, ve kterém jste je označili. 

Druhá možnost je takový skok o sedm měsíců zpět, neboli jednoduše kliknout na jméno jednoho uživatele a My Story se vám hned automaticky zobrazí.

Zdroj: idownloadblog 

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *