iOS 13 vám umožní přenášet fotografie z externích zařízení přímo do různých aplikací

Pokud rádi fotíte a importujete si své fotky do iPhonu či iPadu (nejen) na cestách, pak budete hodně nadšení z připravovaných aktualizací iOS 13 a MacOS 10.15.

Technologický gigant z Cupertina připravuje zcela nový pracovní postup pro import fotografií a videí z externích zařízení. Díky novému vývojářskému rozhraní API v systému iOS 13 budete moci přímo importovat média z externích paměťových zařízení do oblíbených aplikací s cloud úložištěm nebo aplikací pro úpravu obrázků, aniž byste museli položky nejprve ukládat do aplikace Fotky.

S aktualizací iOS 12 z loňského roku se pracovní postup importu pro fotografy zlepšil pomocí aktualizovaného rozhraní, které se objeví při připojení DSLR nebo paměťové karty k zařízení se systémem iOS pomocí adaptéru Apple Lightning to USB, viz obrázek níže.

Mezi klíčová vylepšení patří nový režim velkého náhledu, import do existujícího nebo nového alba, sledování průběhu importu a využití rychlosti USB 3.0. Tento proces však není o nic méně nepříjemný než před iOS 12, protože je v současné době omezen na aplikaci Fotky.

Vylepšený pracovní postup importu, který by byl uživatelům k dispozici prostřednictvím nových rozhraní API, by mohl učinit systém iOS mnohem výkonnější platformou.

Zdroj: iDownloadBlog

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *