Zájem o nový iPhone 6s překonává všechna očekávání

Podle výkonného ředitele T-Mobilu se počet předobjednaných iPhonů 6s u tohoto operátora zvýšil oproti minulému modelu o 30 %. To potvrzuje vysoká očekávání od prodejů nového iPhonu.

T-Mobile je jedním z hlavních operátorů ve střední Evropě a v USA. Jeho výkonný ředitel John Legere na svém Twitteru dnes zveřejnil, že počet předobjednaných iPhonů 6s je o 30 % vyšší, než tomu bylo u minulého modelu, iPhonu 6. Už ten se stal nejlépe prodávaným iPhonem v historii a svými prodeji předčil všechny své konkurenty (včetně těch běžících na Androidu), takže očekávání jsou opravdu vysoká. Sám Apple považuje za reálné překročení 10 milionů prodaných kusů během prvního víkendu.

Další zpráva se týká obyvatel New Yorku a nejspíš je příliš nepotěší. Nedávno jsme vás informovali, že z důvodu návštěvy papeže Františka bude v této metropoli prodej nových iPhonů odložen. To se skutečně potvrdilo, protože zásilková služba UPS zveřejnila, že nebude schopna kvůli bezpečnostním opatřením spojenými s návštěvou dodat iPhony včas a zahájení jejich prodeje se tak v New Yorku zpozdí o jeden den.

Prodej iPhonu 6s ve větších zemích bude zahájen tento pátek, zahájení prodeje v ČR a SR se očekává koncem října.

Zdroj: 9to5mac.com

This article has 1 comments

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *