Dodávky iPhone 6s by v NYC a Philadelphii mohla ohrozit návštěva papeže Františka

Zatímco se spousta zákazníku netrpělivě nemůže dočkat, až jim za pár dní přijde nový iPhone 6s, obyvatelé určitých částí NYC a Philadelphie by měli začít počítat s tím, že své zařízení možná včas nedostanou. Bude za to moct návštěva papeže Františka, který plánuje obě města příští týden navštívit.

UPS, zásilková služba, která produkty Applu často rozváží, zveřejnila na své stránce omluvu ohledně dodávek zboží mezi 24. a 26. zářím. Nebude to možné kvůli bezpečnostním a dopravním omezením.

Všechny postižené oblasti jsou v Manhattanu, včetně Chelsea, Civic Centra, East Harlemu, Midtownu, Tribecu, Upper East Side a Upper West Side. Papež František se v těchto oblastech objeví. Navštíví katedrálu sv. Patrika, ředitelství OSN, museum 11. září, Central Park a Madison Square Garden.

Ve Philadelphii budou uzavřené oblasti Bella Vista, Callowhill, Center City, Devil’s Pocket, Fairmount, Grays Ferry, Logan Square, Mantua, Northern Liberties, Passyunk Square, Pennsport, Point Breeze, Poplar, Powelton Village, Rittenhouse Square, Society Hill, Southwark, Spring Garden, Spruce Hill, University City, Washington Square West, West Philadelphia a West Powelton. 

Apple své produkty rozesílá i jinými službami, například FedExem. Jestli však balíčky na rozdíl od UPC dodají, není jisté. Obyvatelé těchto oblastí by měli spíše počítat s tím, že své nové iPhony dostanou až příští pondělí.

zdroj: macrumors

This article has 1 comments

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *