Letošní Apple Watch přinesou nový vzhled a podporu LTE

Podle analytika z webu Bloomberg přinesou letošní Apple Watch výrazné novinky. Mají mít nový vzhled a podporovat rychlé datové přenosy LTE.

Apple Watch by tak dostaly nový vzhled poprvé od roku 2015, kdy byly představeny. Pravděpodobně by byly tenčí, ale konkrétní vizuální novinky zmíněny nejsou.

Největší funkční novinkou by měla být nativní podpora datové sítě LTE. Vybízí se samozřejmě otázka, jak této podpory bude docíleno, protože slot na vlastní SIM kartu Apple Watch nedostanou. Je tak potřeba spolupráce přímo s operátory, kteří pak budou prodávat Apple Watch se zabudovaným aktivním LTE modemem. Je otázka, jak by tato podpora probíhala v České republice, nicméně Apple spolupracuje i s T-Mobilem, který je aktivní i v evropských zemích.

V současnosti se Apple Watch spoléhají na datové přenosy iPhonu. Nativní podpora LTE by umožnila další osamostatnění hodinek od smartphonu.

Zároveň informace upozorňuje na to, že by Apple Watch s podporou LTE nemusely být dostupné již tento rok, ale až ten příští.

Zdroj: 9to5mac.com

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *