Podpory Androidu se u nových Apple Watch nedočkáme

Podle analytiků nebudou ani Apple Watch Series 3 podporovat Android stejně jako z nich nebude možné samostatně volat. LTE přenosy má zajišťovat eSIM.

To tvrdí analytik Ming-Chi Kuo ze společnosti KGI Securities, který je ve světě Applu velmi respektovaný. Když se nedávno objevily zprávy o tom, že nadcházející Apple Watch budou podporovat datové přenosy LTE, začalo se spekulovat o tom, jak bude tato podpora technicky zprostředkována. Podle Kua nebue použita klasická plastová SIM karta, nýbrž eSIM, což je čip zabudovaný uvnitř zařízení. eSIM bude použita především kvůli úspoře místa.

Kromě toho ale analytik přináší i další informace. Apple Watch Series 3 nemají podporovat 3G sítě, takže budou limitovány pouze na LTE síť. Také nemají podporovat klasické volání, i když VoIP služby, jako je Skype nebo FaceTime, analytik nevylučuje.

Kuo si také nemyslí, že by Apple Watch začaly podporovat Android, i když by to mohlo pomoci jejich prodejům. Dále je přesvědčen, že Apple bude nadále nabízet jak modely s podporou LTE, tak i levnější bez podpory LTE.

Zdroj: 9to5mac.com

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *