Jaké konektory uživatelům nejvíce chybí u nového MacBooku?

Jednou z největších změn u nového MacBooku Pro je kompletní přechod pouze na USB-C konektory. Jak jsou uživatelé s touto novinkou spokojení? Které konektory jim chybí? To se pokusila zjistit anketa na webu 9to5Mac.

Na nový MacBook Pro čekalo velmi mnoho zákazníků. Aktualizovaný model nakonec přinesl mnohé novinky, např. dotykový panel Touch Bar, nový design a samozřejmě vyšší výkon. Novinkou je ale i kompletní přechod pouze na USB-C konektory, čili krok, který Apple podnikl již minulý rok u nových 12palcových MacBooků. Jak se k této novince ale staví fanoušci jablečné společnosti?

Web 9to5Mac provedl anketu, které se již účastnilo téměř 32 tisíc respondentů. V anketě se mohli vyjádřit, který konektor jim chybí nejvíc – pokud jim nějaký chybí.

Nejvíce uživatelům, více než jedné třetině, nejvíce chybí MagSafe či jiný magnetický konektor pro nabíjení. Nový MacBook pro se totiž přes USB-C konektor dokonce i nabíjí.

Na druhém místě se umístil slot pro SD karty, který chybí necelým 18 % hlasujících. Jako další nejvíce uživatelům chybí standardní USB-A konektor a dále HDMI konektor pro přenos audiovizuálních dat. Pouze necelých 10 % je s kompletním přechodem na USB-C konektory spokojeno. DisplayPort nebo Ethernet konektor mnoha uživatelům nechybí.

Zdroj: 9to5mac.com

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *