Zajímavosti u nového MacBook Pro: Co obsahuje a co nemá

Poslední letošní konference Applu už je za námi a nám nezbývá nic jiného, než zhodnotit, co přinesla. Hlavní bodem byly vylepšené MacBook Pro, proto se pojďme podívat na pár změn, které přinášejí.

Logo Applu nesvítí: Podobně jako u 12palcového MacBooku, Apple odstranil podsvícení loga jablka. Vyobrazené jablko je lesklé, u verze Space Gray je černé, u stříbrného bílé. Jediné notebooky Applu s podsvíceným logem tak jsou MacBook Air.

Prodlužovací nabíjecí kabel není v balení: Další věc podobná s 12palcovým MacBookem. Prodlužovací nabíjecí kabel, který rozšíří standardní nabíjecí kabel, již není součástí balení, jako tomu bylo u předchozích verzí. Nově si jej uživatelé musí dokoupit za 19 dolarů.

Touch Bar má automatický jas: Redaktoři blogu o Applu Six Colors strávili s novým MacBookem několik hodin a zjistili, že jas Touch Baru není manuálně nastavitelný. Místo toho se sám reguluje podle množství světla v jeho okolí.

Změny cen: Ceny MacBooků se po celém světě (ale ne všude) výrazně změnily. Například v Kanadě 12palcové MacBooky stojí o 100 dolarů více. V Norsku ale naopak zlevnily.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *