iPhone SE se prodává dobře, je jich nedostatek

Webu AppleInsider vyvrací nedávné informace o špatných prodejích iPhonu SE. Podle něj se nový iPhone prodává výborně, důkazem má být jejich nedostatek.

Tento nedostatek nových iPhonů můžeme potvrdit i my. I když jsme vytvořili předobjednávku u jednoho nejmenovaného autorizovaného resellera, nový iPhone stále nemáme – přišlo pouze několik kusů a na nás už žádný nezbyl. Tato situace je stejná u všech resellerů, i když záleží na požadované barvě – nejvíce nedostatková je stříbrná, kterou jsme zrovna objednali.

Tato situace se týká dokonce i Spojených států, které jsou pro Apple hlavním trhem. Další dodávka, i když pouze některých modelů, údajně dorazí do tamějších obchodů 12. dubna. Dostatek veškerých modelů nového iPhonu se v USA očekává až 20. dubna, u nás pravděpodobně o pár dní později.

Tento nedostatek web AppleInsider spojil s prodejním úspěchem nového iPhonu. Je ale otázkou, zda tomu tak opravdu je – Apple mohlo produkci také pouze podcenit nebo se někde moh zaseknout výrobní řetězec.

Zdroj: appleworld.today

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *