iPhonu SE s větším displejem se letos nejspíše nedočkáme

Změny velikosti obrazovky iPhone SE se údajně nedočkáme nejméně do roku 2023, protože nadcházející model třetí generace, který má být vydán letos na jaře, by si měl zachovat stejný 4,7palcový LCD displej jako nynější model.

Podle spolehlivého analytika displejů, Rosse Younga na Twitteru, společnost Apple plánuje zaktualizovat řadu iPhone SE letos i příští rok. A právě s vydáním modelu, který je připravován na rok 2023, by měla přijít i změna velikosti obrazovky.

Podle Rosse bude mít čtvrtá generace iPhonu SE, který bude uveden na trh v roce 2023, displej o úhlopříčce 5,7 palce. Aktuální model iPhone SE je vybaven 4,7palcovým LCD displejem s designem podobným iPhone 8.

Analytik TF Securities Ming-Chi Kuo, nejspolehlivější analytik společnosti Apple, byl první, kdo předpověděl iPhone SE s větší obrazovkou. V prosinci 2021 Kuo sdílel výzkumnou poznámku, ve které tvrdil, že takové zařízení bude k dispozici někdy v roce 2023.

Jako nejdostupnější model iPhone, který nešetří na specifikacích, se řada iPhone SE po neuspokojivém iPhone mini proměnila v prodejní tahák společnosti.

Zdroj: iDownloadBlog

Související články

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *