Facebook za vás vymaže bývalého partnera

Facebook představil novou funkci, která vám po rozchodu s vaším partnerem/partnerkou umožní vymazat veškerou jeho/její aktivitu na vašem profilu. Funkce bude brzy dostupná pro mobilní aplikace. Využili byste jí?

Pokud změníte váš stav na Facebooku na „nezadaný“, je vám nově nabídnuta aktivace této funkce. Ta umožní smazat veškeré příspěvky, které jste si navzájem napsali, odstranit označení ze společných fotek apod. Také před vaším bývalým partnerem či partnerkou můžete skrýt veškerou vaši aktivitu. To všechno pomocí několika stisknutí tlačítka. To, že jste tuto funkci aktivovali, samozřejmě nikomu veřejně oznámeno nebude.

fb1 fb2 inphone_seeless inphone_limit changepastposts

Funkce je zatím testována na území USA.

Zdroj: 9to5mac.com

This article has 1 comments

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.