Nové reklamy na Apple TV se věnují nejlepším aplikacím

Tim Cook se v několika rozhovorech nechal slyšet, že aplikace jsou budoucností televize. Marketingové oddělení Applu si zřejmě vzalo slova na srdce a vytvořilo pět nových reklam na Apple TV, které firma zveřejnila na svém YouTube kanále.

Všechny reklamy se krátce věnují jedné konkrétní aplikaci. Jsou mezi nimi jak aplikace obsahové, tak hry. Ve spotech nejsou ukázáni žádní uživatelé.

První ukazuje nový Star Wars update pro Disney Infinity. Kdo by nevěděl, o co se jedná, Disney Infinity je zvláštní spojení světa hraček a her, kde si hráč kupuje fyzické figurky z říše Disney, za které pak virtuálně hraje. Platforma teď dostala nové rozšíření o Star Wars.

Druhá reklama se věnuje HBO Now pro Apple TV. Prakticky jde o aplikaci pro sledování obsahu HBO bez nutnosti placení kabelové televize. Ve spotu se objeví seriál Game of Thrones.

Třetí představuje závodní hru Asphalt 8. Je to jedna z prvních her, která na Apple TV přišla. Podporuje kontrolery třetích stran.

Další je o Netflixu. V reklamě se objeví seriál Orange In The New Black, na který se pomocí této služby můžete podívat.

Poslední ukazuje Crossy Road. Tato hra dostala od Applu speciální promo již na konferenci při představení Apple TV a teď je znovu prezentována lidem.

zdroj: idownloadblog

This article has 1 comments

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *