Netflix Games je nyní k dispozici pro iOS

Od oficiálního spuštění Netflix Games uplynul již více jak týden. Nejprve byla služba dostupná pouze na zařízeních Android, ovšem nyní, je tato nová funkce, která umožňuje předplatitelům přístup k Netflix mobilním hrám přímo na vašich zařízeních, je k dispozici i na iOS.

A co víc, Netflix se začal řídit pravidly společnosti Apple ohledně App Store a dostupnosti těchto her. Což znamená, že zatímco Netflix Games obsahuje centrum pro prohlížení streamovatelných her, každý jednotlivý titul je k dispozici ke stažení v App Store.

Minulý týden ještě nebylo známo, kdy bude podpora iOS spuštěna. Společnost však prostřednictvím svého účtu Netflix Geeked na Twitteru potvrdila, že podpora iOS je od středy spuštěna.

Dostupné tituly ke hraní jsou: Stranger Things 1984, Stranger Things 3: The Game, Shooting Hoops, Card Blast a Teeter (Up). Většina titulů je nyní k dispozici v App Store a již brzy budou k dispozici i v aplikaci Netflix. Stále si však budete muset stáhnout tituly z App Store.

Každá z dostupných her prostřednictvím Netflix Games je bez reklam, a v podstatě je lze hrát zdarma – ovšem stále budete potřebovat aktivní předplatné platformy Netflix – a žádné další poplatky nebo nákupy v aplikaci také nejsou. Princip je tedy podobný tomu, jak funguje Apple Arcade.

Zdroj: iDownloadBlog

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *