Apple TV+ získá na podzim trojici nových dokumentových sérií

Apple TV+ většinou přináší svým divákům fikci, ovšem streamovací služba se nebojí zabývat tématy skutečného světa. A právě do jejich série dokumentů přichází na podzim tři nové.

Společnost Apple ve středu oznámila nové řadu dokumentů, které letos na podzim míří do jejich streamovací služby. Trio se zaměří na různé aspekty světa, dva se primárně zabývají přírodou jako celkem. První ze tří sérií nese název Tiny World a bude mít premiéru v pátek 2. října. Druhá s názvem Becoming You bude mít premiéru 13. listopadu. A nakonec Earth at Night in Color přistane na Apple TV+ v pátek 4. prosince.

Tiny World

Dokument „Tiny World“ vypráví Paul Rudd a zaujímá jedinečný pohled na svět přírody, zkoumá vynalézavost a odolnost nejmenších zvířat na naší planetě. Zcela nová fotoaparátová technologie nám umožňuje poprvé vidět svět očima nejmenších tvorů a být svědkem mimořádných věcí, které dělají, aby přežili. Film „Tiny World“ produkuje společnost Plimsoll Productions a scénáristou a výkonným producentem je Tom Hugh Jones. Dr. Martha Holmes a Grant Mansfield také sloužili jako výkonní producenti jménem společnosti Plimsoll Productions.

Prvních šest epizod tohoto dokumentu bude k dispozici v den představení.

Becoming You

„Becoming You“ vypráví Olivia Colman a jedná se o globální sérii vývoje dětí, která zkoumá, jak prvních 2 000 dní na Zemi utváří zbytek našich životů. Každá epizoda, vyprávěná očima více než 100 dětí po celém světě, od Nepálu po Japonsko a Borneo, nabízí podnětný pohled na to, jak se děti učí myslet, mluvit a hýbat se od narození do věku 5. Podtrhuje, jak odlišné jsou naše cesty, ovšem nakonec vypráví příběh o naší sdílené lidskosti a komunitě, pokud jde o výchovu dětí. Tato série je produkována společností Wall to Wall Media a výkonným producentem byl Leanne Klein a Hamo Forsyth.

Znovu očekávejte, že prvních šest epizod bude debutovat již první den představení.

Earth at Night in Color

Historická série přírodních dějin vyprávěná Tomem Hiddlestonem, „Earth at Night in Color“ používá kamery nové generace k odhalení nočního života zvířat v barvě poprvé vůbec. Tato průkopnická série, natočená na šesti kontinentech, od polárního kruhu po africké louky, sleduje měsíční dramata zvířat v noci a odhaluje nové poznatky a nikdy předtím neviděné chování. Dokumentární série „Earth at Night in Color“ byla zpracována společností Offspring Films. Výkonným producentem byl Alex Williamsona Isla Robertson a producentem byl Sam Hodgson.

Šest epizod bude mít globální premiéru 3. prosince.

Zdroj: iDownloadBlog

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *