James Kendrick: iPad Pro je nejlepší dosud vyrobený tablet

Redaktor webu Apple World označil iPad Pro za nejlepší tablet, co byl kdy vyroben. Plánujete koupi tohoto nového tabletu nebo vám stačí váš současný iPad?

James Kendrick, redaktor webu Apple World, si pořídil 128GB zlatou verzi s podporou LTE. Původně zklamaný z toho, že oficiální klávesnice Smart Keyboard zatím není dostupná, ale nakonec si pořídil alternativní klávesnici Logitech CREATE a je s ní spokojený – podle něj by mohla být i lepší, než zmíněná oficiální klávesnice.

Od koupi iPadu Pro ho maximálně využívá a práce s ním mu nadmíru vyhovuje. Díky obrovskému displeji, klávesnici a plnohodnotnému Split View u něj zařízení opravdu nahradilo ostatní tablety i notebooky. Výkonem předčí iPad Pro veškeré ostatní tablety a dokonce i mnoho notebooků. Veškeré požadované akce se dějí instantně.

Na závěr zhodnotil, že iPad Pro mu opravdu změnil přístup k práci a usnadnil jí. A to je u zařízení tohoto typu to nejdůležitější.

Zdroj: appleworld.today

This article has 1 comments

  1. Stanislav Reply

    Už ho mám doma a upřímně ho moc nepoužívám. Na prohlížení webu používám Air, na tvorbu zase MacBook. Akorát manželka na něm kouká na seriály.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *