Společnost Apple ukončuje prodej příslušenství pro iMac v barvě Space Gray

Spolu s uvedením na trh iMacu Pro společnost Apple představila také příslušenství v barvě Space Gray. Nyní, když se tento výkonný desktop již nevyrábí, nastal čas k ukončení prodeje příslušenství.

Jak dnes poznamenal magazín MacRumors, Apple se rozhodl, že je čas přestat nabízet příslušenství v barvě Space Gray pro iMac. iMac Pro byl jediný iMac dostupný v barvě Space Gray a příslušenství bylo navrženo tak, aby se skvěle hodilo k tomuto desktopu.

V současné době se tedy zdá, že Apple ukončuje prodej Space Gray Magic Mouse 2, Space Gray Magic Trackpad 2 a Space Gray Magic Keyboard. Každý z těchto produktů je nyní uveden na jejich oficiálních webových stránkách s tvrzením „do vyprodání zásob“, což je obvykle jasný indikátor toho, že produkt již nebude dlouho k dispozici.

Apple se nyní začal ubírat barevnějším směrem s novým 24palcovým iMacem, který společnost představila na začátku tohoto roku. Toto zařízení je k dispozici celkem v sedmi různých barvách, včetně odstínů modré, fialové, oranžové a dalších. Tyto stroje také přicházejí s příslušenstvím v přizpůsobených barvách.

Zdroj: iDownloadBlog

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *