Dodavatelé údajně začínají dodávat díly pro nadcházející 27palcový iMac společnosti Apple

27palcový iMac společnosti Apple s procesorem Intel by mohl být brzy nahrazen modelem Apple Silicon s jasným displejem s mini LED podsvícením a dalšími funkcemi.

Podle nové zprávy tchajwanského magazínu DigiTimes, byly nyní zahájeny dodávky jednotlivých komponentů od partnerů Apple, kteří mají za úkol finální montáž nadcházejícího desktopu.

Magazín MacRumors uvedl:

Zásilky jsou prý v omezeném množství. Žádné další podrobnosti nejsou k dispozici, ale zpráva pravděpodobně odkazuje na dodavatele dodávající jednotlivé komponenty větším výrobcům ke konečné montáži, protože nový 27palcový iMac se bude posouvat již k výrobě.

Kromě mini-LED obrazovky a druhé generace Apple Silicon se o novém 27palcovém iMacu říká, že využívá technologii dynamické obnovovací frekvence společnosti Apple zvanou ProMotion pro plynulé 120Hz procházení.

Apple dříve prodával dva odlišné modely iMacu, jeden s 21,5palcovým displejem a výkonnější model s masivním 27palcovým displejem a lepším vnitřním vybavením. Vydáním 24palcového iMacu s čipem M1 v dubnu 2021 se stal nový iMac počítačem snů. Vlajkový 27palcový model však tehdy nezískal žádné aktualizace.

A nedávno analytici a renomované zdroje začali tvrdit, že předběžně pojmenovaný „iMac Pro“ by měl být představen někdy na jaře 2022, kdykoli mezi koncem března a koncem června.

Zdroj: iDownloadBlog

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *