Jak bude vypadat iPhone v roce 2017?

Analytická společnost KGI zveřejnila svůj odhad pro to, jak bude vypadat iPhone v roce 2017. Apple podle této společnosti chystá výraznou renovaci svého smartphonu.

Velmi spolehlivý analytik Ming-Chi-Kuo ze společnosti KGI zveřejnil článek o tom, jak podle něj Apple kompletně zrenovuje iPhone v roce 2017.

Jako první popisuje displej. Ten má podle Kua v roce 2017 již využívat technologii AMOLED, o čemž se mluví již delší dobu. Původně se ale hovořilo až o roce 2018, tento odhad tedy model se zmíněnou technologií přibližuje.

Dále se mluví o tělu iPhonu. Analytik předpovídá, že Apple se bude rozhodovat mezi použitím skla, plastu nebo keramického těla. Nejvíce ale vsází na sklo – budoucí iPhone by se pak v tomto ohledu podobal iPhonu 4. Celé zařízení má být navíc zaoblené – jak displej, tak i skleněné tělo.

Apple má podle analytika také ještě zvětšit verzi iPhonu Plus. Ta má v současnosti displej o uhlopříčce 5,5 palců, v roce 2017 se má zvětšit dokonce na 5,8 palců. Menší verze má zůstat stejná.

Na závěr je ještě zmíněno bezdrátové nabíjení baterie, dále rozpoznávání obličeje a očí.

Zdroj: 9to5mac.com

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *