Nové Apple Arcade hry na které se můžeme těšit v lednu 2023

Čtyři nové hry, které dorazí na Apple Arcade v lednu 2023. Zahrnují Episode XOXO od Pocket Games, kreativní hlavolam s názvem Illustrated a dva další tituly.

Episode XOXO (6. ledna)

Episode XOXO od Episode Interactive je interaktivní vyprávění příběhů, které zahrnuje romantiku, dobrodružství a drama, ve kterém děláte rozhodnutí, na kterých záleží.

Hra obsahuje pět originálních příběhů (Little Star, The Royal Bachelor, No Time For Love, The Secret He Keeps a Road To Wonderland), přičemž další přijdou v budoucích aktualizacích. Tuto hru můžete hrát se svým oblíbeným ovladačem kompatibilním s MFi.

Epizoda XOXO je nyní dostupná pro iOS, iPadOS, macOS a tvOS.

Illustrated (13. ledna)

Illustrated od BorderLeap spojuje skládačky a slovní hádanky, aby prověřily váš mozek. Hra obsahuje stovky krásných ilustrací, z nichž každá má jedinečný příběh. Náčrt raného konceptu ožívá barvami s každým kusem na místě. Každá ilustrace obsahuje skrytá slova, která tvoří základní příběh hádanky.

Abyste postoupili do další úrovně, musíte vyřešit ilustraci i příběh. Dokonce si můžete stáhnout jakékoli dokončené plnobarevné umělecké dílo jako tapetu na váš iPhone. Hra obsahuje režim pro více hráčů v reálném čase, sadu hádanek vytvořených pro děti, více než pět hodin vlastní hudby a další.

Illustrated podporuje iOS, iPadOS, macOS a tvOS.

Pocket Card Jockey: Ride On! (20. ledna)

Připravte se na karetní hry v tomto jedinečném karetním a dostihovém hybridu od Game Freak, tvůrců franšízy Pokémon. Chcete-li zvýšit svou šanci na vítězství v závodě, musíte se rychle zbavit karet s pořadovými čísly.

Čím více karet se zbavíte, tím více energie váš kůň během závodů nabije. Karty také využijete ke zvýšení výkonu svého koně, zvýšení úrovně a učení se novým dovednostem, k chovu dostihových koní, abyste získali nové schopnosti a tak dále.

Pocket Card Jockey funguje na iOS, iPadOS, macOS a tvOS.

Squiggle Drop (27. ledna)

Ve hře Squiggle Drop od Noodlecake řešíte hádanky nakreslením jediného vektorového tvaru. Tato hra založená na fyzice vám umožní spouštět most, ale k vyřešení úrovní budete muset být kreativní. V jedné úrovni spustíte most dolů pomocí šňůry s háčkem. V jiné jej spustíte pomocí velkého trojúhelníku.

Je třeba vyřešit 100 hádanek, z nichž každá má svůj jedinečný cíl, a další budou na cestě prostřednictvím bezplatných aktualizací. Ještě zajímavější je skutečnost, že různé úrovně vyžadují různé dovednosti při řešení problémů.

Nejlepší na hře Squiggle Drop je všestrannost – každá hádanka má více řešení, což vám umožní znovu hrát jakoukoli úroveň a najít nové řešení, které jste předtím nezkoušeli. Pokud uvíznete, použijte funkci nápovědy, která vám načrtne potenciální tvar.

Squiggle Drop funguje na iOS, iPadOS, macOS a tvOS.

Zdroj: iDownloadBlog

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *