Apple plánuje seriál o aplikacích se zpěvákem Will.i.am

Apple v pátek odhalil, že ve spolupráci se zpěvákem skupiny Black Eyed Peas, Will.i.am, plánuje vytvořit nový televizní seriál, který bude celý o aplikacích.

Jedná se o první projekt, který není o hudbě a není vyloženě určený pro Apple Music. Pracovat na něm bude Ben Silverman a Howard T. Owens, přičemž původní autor myšlenky celého seriálu je Ben Silverman, který má za sebou produkční práci například na seriálech Netflixu Marco Polo a Flaked.

„Jedna z věcí, která byla na App Storu vždy úžasná, byly ty nápady, s kterými lidi přicházeli, aby vytvořili skvělé věci,“ uvedl Eddy Cue z Applu v rozhovoru pro New York Times.

Více detailů o seriálu není známo. Apple nezveřejnil název seriálu, děj, délku episod, nic. Dokonce ani neuvedl, kdy ho budou vysílat nebo kde.

Ačkoli se již delší dobu objevují spekulace, že se firma plánuje zařadit po bok služeb jako Netflix nebo Amazon, Eddy Cue tvrdí, že seriál neznamená, že společnost momentálně plánuje podobnou službu vytvořit.

Každopádně Apple to s filmovou tvorbou rozjíždí, i když tvrdí, že ne. Jen za poslední měsíc oznámil tři nové video projekty.

zdroj: cultofmac

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *